Find Us OIn Facebook


28 Temmuz'da Steam'da piyasaya sürülen ve "Hayatta Kalma" kategorisinde yer alan yepyeni "Grounded" 2 Günde (48 Saat)'de yaklaşık olarak 1 milyon kişi tarafından oynandı.

Son zamanların en çok konuşulan ve youtube üzerinde bu ara en çok yayını yapılan oyunlardan birisi olan "Grounded'e fiyatına rağmen ilgi oldukça fazla.

bu ilginin en önemli nedenlerinden birisi ise, Çoğu oyuncunun en çok "Hayatta Kalma" ve "Simülasyon" tarzı oyunlara bağlı kaldığını görüyoruz. Haliyle oyun bu kategori de geldi ve ayrıca farklı bir tema ile karşımıza çıktı ve haliyle oyunculardan oldukça yüksek ilgi ve not aldı. 

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen oyun en önce X box Series X etkinliğinde tanıtılmıştı ve oldukça beğeni toplamıştı. Oyuna o zaman o kadar çok ilgi oldu ki, daha oyun bilgisayarlar için piyasaya sürülmeden bile ne kadar çok sükse yapacağını tahmin etmek zor olmadı.


Oyunun Hikayesi ve Amacı

Oyunda minik kahramanlarımızla birlikte dev böceklerle dolu dünyada, hayatta kalmaya çalışıyoruz. Savunma yapmak için üsler inşa ederken, hayatta kalmak için çeşitli silahlar yaparak kendimizi savunuyoruz. Oyun şuan için erken erişim aşamasında oyuncularla buluştu.


Hangi Platformalarda Oynanabilecek

Oyun aynı anda hem PC hem de Xbox One kullanıcıları için piyasaya sürüldü. Pc'de Steam ve Microsoft üzerinden, Xbox One'da ise Xbox Game Pass üzerinden satın alınabiliyor. Birçok ünlü oyun yapımcılığını üstelenen Obsidian Entertainment firması yeni oyunlarının ilgiyle karşılanmasından oldukça memnun.

Fiyatı ve Güncelleme

Oyun Steam üzerinde Türkiye fiyatı ile 179 TL gibi bir fiyata satılıyor. Her ne kadar belli bir süre sonra bu fiyatta % 30 a kadar indirim olacağını öngörsek bile, şu an için oyuna istenen Türkiye fiyatı bu şekilde. 

Yapımcıların yaptığı açıklama da ise oyun her ay güncelleme alacak ve ilk güncelleme tarihi olarak 27 Ağustos 2020'yi söylediler. İlk güncelleme de ne gibi değişikliklerin yapılacağını söylemediler.


Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski