Find Us OIn Facebook

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS)'nin Dünyanın En İyi Futbol Takımları şubat ayı değerlendirmesinde Bu ay Oynadığı ve üst üste kazandığı avrupa başarılarından dolayı 14. sıraya yükseldi.

Bilindiği gibi IFFHS'nin Futbol kulüplerinin uluslararası organizasyon maçlarında ortaya koyduğu maçlar göz önünde bulundurularak bir sıralama yapılıyor ve Bu Sezon UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans çizen Fenerbahçe 20 sıra birden yükselip 216 Puanla 14. sıraya yükseldi.

Diğer türk takımı Galatasaray ise 11 basamak yükselip 85.sıraya yükselirken Trabzonspor ise 285.sırada yer aldı. Beşiktaş ise bu sene istikrarsız futbolu ve avrupa kupalarında yer alamaması nedeni ile 450 takım içinde yer alamadı.

Barcelona inişe Geçti

IFFHS'nin yaptığı değerlendirmede ise Lider Barcelona zirveden inişe geçti. 53 Kere lider olarak yerini koruyan İspanyol ekibi uzun bir aradan sonra 285 puanla 5.sıraya düştü.

1.Sırayı 307 Puanla Chelsea alırken, 304 Puanlı Atletico Madrid 2. 292 Puanlı Bayern Münih ise 3. sıraya yükseldi. Real Madrid ise 277 Puanla 7. sırada kaldı.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski