Find Us OIn Facebook


Samsun'da yaşanan içler acısı bir olayla yıkıldım resmen 22 yaşındaki bir genç, Kız arkadaşının ayrılalım demesi üzerine 9 katlı binanın 3.katında cafe olarak işletilen yerin balkonuna çıkıp intihara kalkıştı.

İçler acısı olan olay ise insanlığın öldüğünü bir kez daha kanıtlar derecedeydi.

Düşünün evinizin önünde, çalıştığınız iş yerinin sağında solunda kız arkadaşından ayrıldığı için intihar teşebbüsüne yeltenen bir gence ''Atla Atla Diye Tempo Tutmak Nedir Arkadaş''

Haberi televizyondan izledikten sonra bir kaç haber sitesinde daha baktım ve yorumlarda ''yazık, insanlık ölmüş, terbiyesizlik'' gibisinden yorumlar beklerken karşıma çıkan yorumlar şunlar oldu.

* İtfaiye gelip branda açtığı için insanlar atla atla dedi, yoksa kimse istemez atlamasını
* İnternetten film izleyemeyen adam bari bunu izlesin
* Yoldan geçen adam banane dese dahamı iyi

Vb. yorumlar

O 22 yaşındaki genç yapmış bir aptallık. Bir başkası için kendi canına kıymaya zaten değmez. Rabbim herkesi kendi canı ile sınar. Ama o aptallığın üstüne bir kova'da sen eklersen eğer kusura bakma ama sen insan falan değilsin. O genç orada ölse umurunuzda olacak mı? Hayır. Çünkü eline çekirdek alıp Atla atla diyen o bir grup serseri yada eğlence amaçlı gelen sizler zaten anne ve babanızdan nasibinizi almamışsınız. Kusura bakmayın. o Genç belki yaşıyor ama siz insanlığı bir kez daha öldürdünüz.

Unutmadan bir şey daha
Atla Atla diye eline çekirdeğini alıp gelen, güle eğlene atlamasını bekleyen insanlar sizlerde insan değilsiniz.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski