Find Us OIn Facebook


Günümüde Facebook,Twitter başta olmak üzere birçok sosyal paylaşım sitesi bulunmakta ve kullanılmaktadır. Son zamanlarda Sosyal medya'ya akın akın yağmakla kalmayıp , nerede ise evde bile olup biteni sosyal paylaşım sitelerinden öğreniyoruz. Kullanmakta olduğumuz veya adını duyduğumuz birçok sosyal paylaşım siteleri yabancı ülkeler tarafından geliştirilip sosyal medya'ya sunuluyor. Tabi Bir Türkler durur muyuz hiç. 2 Türk girişimci arkadaşın birlikte kurmuş olduğu ''FreelyShout'' bir sosyal paylaşım sitesi oluşturarak bizi İnternet üzerinde temsil etmeye hazırlanıyorlar. 

Siteye üye oldum. altyapısı Facebook'tan çok twitter tarzı olan, sade ve tabi ki sosyal paylaşım sitelerinin değişmez rengi olan mavi ile oluşturmuşlar.

Freelyshout'ta paylaştığınız bir içerği aynı anda facebook,twitter gibi diğer sosyal ağlarda'da paylaşabiliyor ve yorumları görebiliyorsunuz.. Twitter üzerinde içerik kısmına yazı sınırlaması konulduğunu biliyoruz. yani 140 karakter'den sonrasını yazmıyor. ama Freelyshout dilediğiniz gibi özgünce içerik paylaşıp yorumlarınızı yazmanıza olanak sağlıyor.

Zaten FreelyShout'un türkçe anlamı olan ''Özgürce Haykır'' sloganı buradan geliyor olsa gerek.

Beta sürümü yayınlanan sitenin ziyaretçileri gün geçtikçe artış göstermekte olup Onur Akay, Okan Bayülgen, Doğuş gibi birçok ünlü ismi'de sitesinde barındırıyor.

Sitenin blog'unu incelemek isteyenler: http://blog.freelyshout.com/
Sosyal paylaşım sitesine gitmek isteyenler: https://freelyshout.com/

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski