Find Us OIn Facebook

1.) İhtiyar Delikanlı
Oldboy  [2003]

Murat-Fan Puanı: 8.7
Sinemalar.Com Puanı: 8.4
İmdb Puanı: 8.4

Film karısı ve çocuğuyla mutlu bir hayat süren Oh Dae-su'nun kaçırılması ve eişinin öldüğünü öğrenmesiyle başlıyor. 15 yıl sonra serbest kalan oyuncumuz bir yemin ediyor. Hayatını mahfeden kişileri bulup intikamını almak.

Filmde iğrençlik, ve sert sahneler fazlasıyla var ve sinirleri alt üst ediyor. filme kendinizi fazla kaptırmadan izleyin yoksa psikolojiniz bozulabilir.

2.) Mezarına Tüküreceğim
I Spit on Your Grave [2010]

Murat-Fan Puanı: 8.5
Sinemalar.Com Puanı: 7.7
İmdb Puanı: 6.3

Kitabını yazması için sakin,sessiz ve huzur dolu bir yer arayan Jennifer Hills tam aradığı yeri buldum derken işler çığırından çıkacaktır. Aradığının aksine bir durumda karşı karşıya kalan Jennifer bir grup üye tarafından sıkıştırılıp işkence ve tecavüze maruz bırakılır. İşlerin durgun olduğu zaman kaçma fırsatı bulan Jennifer bulunduğu yerden kaçmanın aksine bunu yapanlardan intikam almak için gelecektir. hemde ne intikam.

Film kesinlikle aile ortamında izlenebilecek bir film değil. dediğim gibi işkence,tecavüz vs. bulunmaktadır. Başrol oyuncumuzun intikam aldığı yöntem birçok kişinin taktirini kazandı. İzleyin.

3.) Otel Hostel [2005]

Murat-Fan Puanı: 8.2
Sinemalar.Com Puanı: 7.5
İmdb Puanı: 5.8

Üniversite mezunu 2 gencin avrupa gezisi sırasında tanıştığı 2 genç bayan ve birlikte olurlar. Ertesi günü ne olduğu belli olmayan bir yerde uyanan Josh arkadaşını yanında göremeyince onu aramaya koyulur. sonunda arkadaşını bulacaktır ama bıraktığı gibi değil.

Film diğer filmler gibi hem cinsellik hemde iğrençlik içeriyor. Filmin son sahnelerinde Japon kıza yapılan işkence halen aklımda. Iyyyy :(


4.) İçerde İnside [2007]

Murat-Fan Puanı: 8.3
Sinemalar.Com Puanı: 7.6
İmdb Puanı: 6.9

Sara adında hamile bir kadın geçirdiği trafik kazasında eşini kaybeder. geriye sadece bebeği ve kendisi kalır. eşinin acısını unutmaya çalışan Sara'yı birgün ne olduğu belirsiz bir kadın evinin önüne gelip sara'yı öldürmeye çalışması ile film heyecanını 5'e katlar.

Filmin her dakikası çok güzel harmanlanmış ama filmin o son sahnesi var ya. Muhteşem. Kan tutanlar izlemesin ama aşırı derece de kanlı bir Film


5.) Otomatik Portakal
A Clockwork Orange [1996]

Murat-Fan Puanı: 8.9
Sinemalar.Com Puanı: 8.4
İmdb Puanı: 8.2

Madde bağımlısı olan bir çete her gece adam dövmek, hırsızlık yapmak ve insanlara tecavüz etmektedir. Çetenin başı olan Alex diğer çete üyeleri tarafından polise ihbar edilir ve Hapse giren Alex'in önünde cezasının hafifletilmesi için verilmiş bi r seçenek vardır. işte bundan sonra Alex'in hayatı değişecektir.

Film şiddet içerdiği için bu listeye koydum. Stanley Kubrick's filmleri zaten hem düşündürücü hem şiddet öğesi içermektedir.

1 Yorumlar

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski