Find Us OIn Facebook

Nüfusu 5 Milyon olan Başkent Ankara'da 11 Bin'i Erkek 10 Bin'i Kadın toplam 21 bin kişiye yakın Suriyeli'nin yaşadığı ortaya çıktı. Bu da şu demek oluyor; her 235 kişiden biri Suriyeli.

Türkiye'ye kaçan Suriyeli'lerin genel toplanma merkezi olarak kabul edilen Ankara çileden çıkmış durumda. Ankara'da yaşayanların bildiğini sandığım ama yaşamayanların da yaşadıkları yerde düştükleri durum burada haddinden fazla. Nasıl mı?



Ankara'da yaşayan bir insanın trafiğe çıktığında Suriye'li dilenciye denk gelmeme olasılığı %1'dir. 
O da ya tenha yolda sürüyordur. Yada Ankara'nın köylerinde kalıyordur :)

Hükümetimiz sağolsun. Karınları aç diye 2 Baklava, börek çalan Türk çocuklarına 10 yıl verilen hapis cezası ile Suriyeli kafası güzel veletlerin sağda solda tecavüz edip öldürdüğü T.C vatandaşı insanlara yaptığı zulme 2 yıl verip aftan çıkartıyorsa sen Varol devletim.

Türk milletine elektrik,su,doğalgaz geçirirsin ama elin suriyelisi'ne kucak açarsın. bir oturda düşün aynı durumda sen olsan Suriye'ye seni alırmıydı ülkelerine. onu bile düşünmediniz değil mi?

Sizler düşünmeyin zaten . Çünkü; parasını verip kendi yerinize düşünecek adamlarınız var sizin. 75 Milyon nüfuslu Türkiye'mde ki insanımın yarısı çalışamazken, açken, sokağa attığımız kartondan kendisine ekmek parası çıkartmaya çalışırken senin işin gücün yalakalık. Sen bugün sahipleniyorsun ama iç savaş yavaş yavaş sömürecek bu ülkeyi ve haberin bile olmayacak. Sana verilen %50 oyun &40'ı kan ağlıyor şuan. Ama sen takma kafana fakirden aldığın parayla Ak Saray'lar yaptır kendine ve önüne de Suriye'lileri diker Türk milletini sömürmeye devam edersiniz.

DİPNOT: Çok sevdiğim bir Türkçe rap Sanatçı'sının bir sözü vardır. 
Ülkemde Adalet Sadece Sarayların İsmidir.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski