Find Us OIn Facebook

1.) Candy Crush


2014'ün en çok oynanan mobil oyunları listesinin ilk sırasında kuşkusuz Candy Crush var.

Candy Crush Nedir: 3 veya daha fazla aynı şekli altlı,üstlü şekilde birleştirip, bölüm içindeki size verilen puana ulaşarak veya blokları belli bir hamle içinde kırarak oynadığınız bir tür mobil oyundur. Otobüs, metrobüs, dolmuş'a bindiğinizde bile koltuğuna oturup bu oyunu oynayan çok kişi görmüşsünüzdür. Tabi bu oyuna olan ilgi 2015'de azalmış gibi görünse de kesinlikle 2014'ün en çok oynanan ve bağımlılık yapan oyunudur.

2.) Angry Birds

Evett. 2.sırada benimde severek oynadığım bir oyun olan Angry Birds var.


Angry Birds Nedir: Amaç Sapana yerleştirmek için size verilmiş olan kuşlarla, karşınızda bulunan domuzların hepsini yok etmektir. Oyun içinde birçok kuş var ve her birinin birbirinden özel marifetleri var. (Örn: Sarı Kuş: Atışınızı yaptıktan sonra üstüne dokunduğunuz anda hızı 5'e katlanır ve önüne çıkan tahta ve blokları yerle bir eder.) Daha Fazlası için tıklayın...

Angry Birds oyunu birçok platformda başarılı sonuçlar alınca, kendi adıyla bir çok yeni versiyonları da beraberinde getirmiştir. (Örn: Angry Birds Star Wars, Angry Birds Space)

3.) Subway Surfers


Koşmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı

Subway Surfers Nedir: Grafity yapmayı seven kahramanlarımız bu işi abartıp trene yapmaya kalkışırlarken, bekçi bunları görür ve kovalamaya başlar. 3 şeritli bir tren yolunda karşınıza çıkan engelleri atlatarak, bekçiye yakalanmadan en yüksek puanı yapmaktır. Bonusları da toplamanızı öneririm :)

4.) Clash of Clans


Oynayabileceğiniz en zevkli ve en eğlenceli strateji oyunu

Clash of Clans Nedir: Online olarak oynanabilen çok oyunculu bir strateji,savaş oyunudur. Altın,İksir,Tahta gibi materyaller üreterek krallığınızı daha iyi hale getirip, eğitmiş olduğunuz askerlerinizle arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz.

5.) Fruit Ninja


Bu Meyveleri yemek değil kesmek için buradayız

Fruit Ninja Nedir: Birbirinden güzel ve lezzetli meyveleri keskin bir kılıçla parçalara ayırıyoruz.ama dikkat edin, arada bombada var onuda kesmeye kalkmayın ki canınız gitmesin.

İYİ OYUNLAR

Sevgiyle Kalın...

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski