Find Us OIn Facebook


Dijital müzik dinleme servisi olan Deezer, altyapısında birçok yerli-yabancı sanatçının albüm ve şarkılarını yayınlıyor. İnternet altyapısı üzerinde en çok dinlenen web sitesi ünvanını almak için kendini çok kaptırmış olacak ki, Youtube'da bile olmayan bir özelliği kullanıcılara sunmuş bulunmakta (Şarkı sözü ) Lyrics özelliği.

ne var bunda diyebilirsiniz haklısınız ama bu şarkı sözlerini söyleyen sanatçıyla aynı anda hareket ediyor. daha doğrusu şarkı sözleriyle şarkıyı aynı anda PLAY yaptığınız zaman sizde, atıyorum Rihanna'nın şarkılarını kolayca söyleyeceksiniz onunla beraber.

Düzenleme çalışmaları sürdüğü için şuan bu özellik birçok yerli şarkıda mevcut değil yalnız yabancı birçok ünlü sanatçıda bulunmaktadır. Örnek verecek olursak; Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, Eminem, Pitbull ve daha fazlası.

Peki Bu Özelliği Nasıl Kullanabilirim


Çok basit :) Resimli olarak gösterelim.

Ben örnek olarak Rihanna'yı seçtim. Rihanna'nın şarkılar sayfasına geldiğinizde şarkıların karşısında eğer, resimdeki gibi MİKROFON işareti varsa o şarkıya ait şarkı sözleri mevcut demektir.

Örnek olarak Rihanna'dan Diamonds parçasını açtım. Şarkı çalmaya başladı. Şimdi resimde kırmızı ile işaretlediğim kısımda Şarkı Sözleri ile Dinle yazan  butonuna basarsanız Rihanna şarkıya başladığında sözlerde aynı anda üste doğru kayacaktır. Güzel bir uygulama yapanın ellerine sağlık :) Sağlıcakla Kalın.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski