Find Us OIn Facebook

Öncelikle bu konuyu uzun zamandır araştırıyordum ve bazı şeylere şu an açıklık getirmek istiyorum.

Kıyamet Ambarı

Kıyamet ambarı, içinde bulunan herkesi; ilerde büyük bir nükleer saldırıdan veya kıyamet'ten koruyabileceklerine inandıkları, Norveç'te bulunan büyük bir merkez. Bunun için her ülkeden gelen tohumları, Kıyamet'ten sonra yaşamlarının devamını getirmek için burada saklayıp depoluyorlar.
ve Dünya'nın önde gelen isimleri bu proje'ye milyonlar bağışlıyor.


Gerçekten inanıyor musunuz ?

Gerçekten büyük bir nükleer saldırı veya Kıyamet'in kopması durumunda bu merkez'in korunabileceğine ne kadar inanıyorsanız o kadar yanılıyorsunuz demektir. Şu anda dünya üzerinde patlayan büyük bir nükleer bombanın tüm dünyayı etkisi altına alacağını biliyor musunuz. hadi bu kıyamet ambarı o kadar dehşetli bir nükleer patlamanın dehşetinden kurtuldu diyelim, Kıyamet'i bari katmayın bu olaya lütfen. Kıyamet sizin filmlerden izlediğiniz gibi kaçış planları yaparak helikopterlere atlayıp kurtulabileceğiniz bir şey değil. Bir yandan o kadar yavaş öleceğiz ve bir o kadarda kaçmak için fırsatımız bile olmayacak.

Kıyametin Dehşeti

Kıyamet o kadar dehşetli ve korkunç bir şekilde kopacak ki; Dünya denen bir şey kalmayacak. o kadar ürkütücü bir tablo ile karşı karşıya kalacağız ki daha yeni doğan çocukların saçlarına anında aklar düşecek. Siz ki yaratanın verdiği akıl ile yaptığınız kuş kadar deponun yaratanın gücüne bile dayanıklı olmasını bekliyorsunuz. Cahil olmayın. 

Tam tersini ele alalım

Dünyanın sonunun başlangıcı olan Kıyamet'ten bu ambar sayesinde kurtuldunuz. Ya sonrası ???
Girmiş olduğunuz kıyamet ambarının kapısından dışarı baktığınızda gördüğünüz manzara sizi anında zaten öldürecek. Bill Gates vb. ünlü isimler bu projelere yatırım yaptı diye bunların bir bildiği vardır deyip cahilliğe kapılmak boştur.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski