Find Us OIn Facebook

Online ve internet üzerinden oynanabilen oyunlara ilgim her geçen gün artarak devam etmekte. Üstelik bu oyunlar çizgi filmden fırlamışcasına renkli ve vurdulu kırdılı olmayan oyunlar olunca neşem ikiye katlanıyor. Haliyle birçok oyunu incelemeye alıp sırası ile deniyorum. Daha Önce Fishao Adlı bir oyunun tanıtımını yapmıştım. Bugün de Fishao kadar zevkli ve eğlenceli bir Şehir Planlama oyunu olan Rising Cities'i ele alacağız.


Rising Cities Nedir ?

Rising Cities: Online ve internet sitesi üzerinden indirmeye gerek duymadan oynanabilen, şehir yönetme oyunudur.


Oyunun Amacı Nedir ?

Oyunun Amacı: Oyuna belediye başkanı olarak başlıyorsunuz. Yaşanılamayacak kadar kötü durumda olan köy denebilecek yerinizi, Büyük bir kente çevirip,daha fazla insanın şehrinizde yaşamasını ve şehrin refah seviyesini artırmanızdan geçiyor.


İnceleme:

Oyunda Level'im 11 olduğundan dolayı biraz genişlettim. İlk oyunda sadece Belediye binası ile başlıyorsunuz ve zamanla büyütüyorsunuz.
Oyunda her zaman sol kenardaki verilen görevleri yapmaya çalışın ve bol bol exp ve ''Metro Parası'' kazanmaya bakın.
İleri seviyede kilidi açılacak olan Sinema Salonu'nun şehrinizin uygun gördüğünüz bir yerine kurun. ve her gün düzenli olarak oradan 10 saniyelik bir reklam izleyip ''15 Metro Parası'' kazanabilirsiniz.

Ticaret Yapmak

Oyunun en önemli görevlerinden birisi de Altın seviyenizin çok olması. Ne kadar altın o kadar zenginlik :) Bunun için yapmanız gereken biraz sabır ve birazcık sermaye.Nasıl mı ?
Alt orta kısımda bulunan ''Pazar Yeri'' seçeneğine tıkladıktan sonra satın alamk istediğiniz malzemenin üstüne tıklayın ve resimdeki gibi en az para ile satılan eşyayı bekleyin. Ben Tahta'yı seçtim. satarken en pahalı tahta ettiği için getirisi çok. Resimde görülen 3. seçenekte bulunan ok tuşuna basın ve ok tuşu mavi olsun. Bunun anlamı en az fiyatla satılan Tahta en üstte görünecek. tahta'nın normal değeri 750 iken bazıları 250'den koyuyor. İşte olay burada bitiyor. hızlı olan kazanır. Oyunda sadece sen yoksun binlerce kişi oynuyor ve senin gibi birçok kişi bekliyor en az fiyatla pazara malzeme koysunlar alayım diye. Bu şekilde tanesi 250 altın ve 750'nin kat kat altında değer görürseniz hemen alın ve biriktirin. Daha sonra hepsini 750 altından pazara sunun ve bekleyin. kesin satılacaktır.

Gördüğünüz gibi 10 Adet olarak ve tanesi 250 altın'dan satışa sunulan Tahta'yı satın al dedim ama başka biri benden daha hızlı davrandı uyarısını gördüm. Kaçırdık :(
61 tane tahta 60 tane odun satın aldım ucuzdan ve bana bunlar 32.000 altına mal oldu. Şimdi ise satışa sunuyoruz ve en yüksek değeri veriyoruz. Görüdğünüz gibi sadece Tahta'dan gelecek para 46.500 Altın. Tahtadan kar yaparken, Odunlar da beleşe gelmiş oldu. Şimdi bekleyin. eninde sonunda satılacak. 7 gün boyunca böyle kalır zaten. İYİ OYUNLAR

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski