Find Us OIn Facebook

İnternet kullanıcılarının yaşamakta olduğu şifre karmaşasına son vermek için geliştirilmiş basit ve oldukça yararlı bir yazılımdır. İnternet üzerinde çok sayıda siteye, bloga,foruma üye olan kullanıcılar oldukça fazla. akıllarında en fazla facebook, twitter, gmail hesaplarının şifrelerini tutuyorlar. halbuki daha birçok siteye daha önceden üye olduğu halde, sırf şifresini unuttuğu için bir daha o siteye adım dahi atmıyorlar.

Bu program sayesinde artık nereye üye iseniz, Bu tek programın içinde toplanacak ve sadece bu programa giriş yaptıktan sonra, önceden kayıt altına almış olduğunuz bütün sitelere bir daha kullanıcı adı, parola yazmadan tek tıkla anında girebileceksiniz.


Tabi hepsi için programı indirdikten sonra ücretsiz üye olmanız ve eklentiler kısmından programı aktif etmeniz gerekmektedir.

NASIL ÇALIŞIR


Çok basit...

1.) İlk olarak Buraya tıklayarak programı kendi sitesinden güvenli bir şekilde indirin.
2.) İndirdikten sonra bütün internet sekmelerini kapatıp programı öyle yükleyin.
3.) Yükledikten sonra tekrar kullanmış olduğunuz tarayıcıyı açın. ( Google Chrome,İnternet Explorer, Mozilla Firefox vb. gibi)
4.) Tarayıcının sağ üst köşesinde bulunan  işareti olup olmadığını kontrol edin. Eğer yoksa Ayarlar + Uzantılar sekmesinden aktif edin.
5.) Daha sonra şifresini kaydetmek istediğiniz siteye girin. ve Kullanıcı Adı, Password yazmanız gereken kutucuğun sağ köşesinde  işaretinin olduğunu göreceksiniz. Şifreyi 1 kereliğine mahsus kutucuğa girin ve  işaretine tıklayıp ''Siteyi Kaydet'' yapın..


RESİMLİ ANLATIM



Gördüğünüz gibi normalde Facebook üzerinde Kullanıcı Adı ve Şifre yazma kısmında böyle bir ibare bulunmuyordu. Eklentiyi indirip kurduğumuzdan dolayı otomatik olarak bütün internet sitelerinin Giriş yap kısmında bu ibare mevcut.


Hergün normal giriş yapar gibi Kullanıcı Adı (E-mail) ve şifrenizi girdikten sonra sağda bulunan ibareye tıklayın ve ekranda gördüğünüz gibi ''Siteyi Kaydet'' e tıklayın...


Karşınıza böyle bir ekran çıkacaktır. Adı kısmını değiştirmeyin bence. çünkü hangi site olduğunu daha kolay anlarsınız. Klasör kısmını değiştirebilirsiniz. Örneğin bir oyun sitesine üyeyseniz ve LastPass'a kaydetmek istiyorsanız aynı şekilde burayı Oyun veya Oyun Siteleri olarak değiştirebilirsiniz. Biz gösterimde Facebook'u eklediğimiz için otomatik olarak Social yani Sosyal Ağ anlamını taşıdığı için bu başlığı kullanmış. yani bir bakıma siteleri kategorilere ayırıyorsunuz. ne kadar güzel değil mi ? zaten kullanıcı adı ve parolaya dokunmuyorsunuz ve daha sonra alttaki kırmızı ''Siteyi Kaydet'' butonuna basıyorsunuz.



Kaydettikten sonra internet sekmenizin sağ üst köşesinde bulunan  iconunun yanında 1 yeni site gösterilecektir. tıklıyoruz ve eklemiş olduğumuz siteyi görüyoruz.


Eğer profilinizdeki bütün kayıtlı siteleri görmek istiyorsanız LassPass Kasam' a tıklayın.

Sağlıcakla Esen Kalın.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski