Find Us OIn Facebook


Gnctrkcll işbirliğiyle düzenlenen ve Türkiye'nin ilk professional eSpor ligi olan League Of Legends Şampiyonluk liginin finali dün yapıldı ve şampiyon belli oldu.

Dün Lol tv üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen final maçını rakibi olan Beşiktaşı 3-1'lik skorla mağlum eden takım Dp (DarkPassage) oldu. İlk oyunu 1-0 kazanan Dark Passage 2.oyunda da galibiyetle ayrıldı. 3 maçta Beşiktaş'ın durumu 2-1'e getirmesiyle Beşiktaş hayranları bir mucize olur mu acaba diye beklerken Dark passage 4.oyunda durumu 3-1 yapıp şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul'da düzenlenen maçın açılışını Burcu Esmersoy yaparken, maçı izlemek için Ülker Sport Arena'ya yaklaşık 10 bin kişi akın etti.

Dark passage ekibi Ekim ayında düzenlenecek olan WildCard turnuvalarında Dünyanın en iyi League of Legends takımları ile birlikte mücadele edecek.

Aynı zamanda Dark passage ekibinin en önemli ismi olan Naru (Orta Koridor - Mid) Turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Dipnot: Beşiktaş taraftarı olduğum için sonuca biraz üzülsem de, Dark Passage ekibinin maça Beşiktaş'tan daha iyi hazırlandığı bir gerçekti. Beşiktaş ekibinin hatalarını görüp bir dahaki turnuvalar için ders çıkarması gerekmekte. 

Dark Passage ekibini tebrik ediyorum.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski