Find Us OIn Facebook

Corel After Shot Pro 2 en iyi resim düzenleme programları arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Bunun nedeni ise kasma sorunu olmaması ve Photoshop vb. programlar gibi her yapabildiğinizi değilde sadece resimleri düzenleme için odaklanmış olmasıdır. düzenleme yapılan resimlerde hiçbir şekilde bozulma, kayma yapmadan orjinal resim gibi çıkartabilen After Shot Pro 2 programı çoğu kişinin yeni yeni duymasına rağmen oldukça tercih edilen programlar arasındandır.
Portable Nedir.
Portable bir programı setup yapmadan açmak demektir. Örneğin: portable programları indirip Ubs Bellek, Hard disk v.b depolama araçlarına atıp başka bilgisayarlarda hiç beklemeden açma özelliği mevcuttur. Bu nedenle Portable kelimesi İnternet aleminde çokça bilinir ve tercih edilir.


Editör Notu: İngilizce olması tek dezavantajı diyebilirim. Oldukça fazla resim düzenleme programı mevcut ama birçoğu attığınız resmin orjinalliğini ve netliğini bozarken bu program tam tersine bütün pürüzleri ortadan kaldırıp resminizi daha canlı bir hale getiriyor.


Rar Pass: Murat-Fan.Blogspot.Com
Boyutu: 116 MB

download icon Portable Corel After Shot Pro 2'yi İndirmek İçin Tıklayın


Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski