Find Us OIn Facebook





Bugün saat 10:03'de Ankara- Sıhhıye garı önünde göstericilerin sözde barış mitingi altında toplanıp eylem yapıp, halay çektikleri yerde şiddetli ve etkili ard arda 2 bombanın patlaması sonucu son bilgilere göre 98 kişi hayatını kaybetti. Başımız Sağolsun.

Öncelikle Bu meydan kanlı meydan nedir ya. patlama anı videosu izleyenler bilirler. apaçık bombanın patlayacağını hepsi biliyordu.  pkk denilen şerefsiz soyları hdp bayrakları ile onlarca kişiyi eyleme yollarken diğer 2-3 kişiye de bomba kılıfı geçirip aynı yerde patlama yarattı. buna da terörist başları dik başlılıkla biz kendi adamlarımızı neden öldürmek isteyelim diye devlete suç atıyorlar. Allah bin belanızı versin sizin. orada Hdp bayraklarıyla terörü destekleyen beyni yıkanmış gerizekalılara değilde hiç birşeyden haberi ve alakası olmayan, oradan sadece yanlış zamanda geçmiş bulunan ve hayatını kaybeden masumlara kurban olduğum Allah'tan rahmet diliyorum...

ve kafama takılan birkaç hususu da belirtmek istedim. İşte o hususlar

*  Sıhhıye Garı'nın önünde yaklaşık 12 Bin insan vardı. ve böyle etkisi büyük ve güçlendirilmiş bir bomba patladığı ilk anda bile 100'den fazla insanın ölümüyle sonuçlanır. yani ölü sayısı televizyonlarda geçen 80-90 değil 400-500'den ibaret. hatta daha fazla

* Hdp binalarına taşlı sopalı saldırı düzenleyip kaldıranlar, Hdp bayraklarıyla Ankara'nın göbeğinde halay çekerek, bayrak sallayınca neden kimse sesini yükseltip kalabalığı dağıtmıyor. Çünkü Sözde masum gibi görünen ve Bu Meydan Kanlı Meydan sözleri altında el ele halay çeken gruba polisin müdehale ettiği anda; Polis sivillere, masumlara saldırıyor, biber gazı, tanzikli su sıkıyor vs. vs komplo teorileri kuruluyor.

Bir Ülkedir ki Bu Ülke Türkiye, Kim olursanız olun, ne kadar olursanız olun ve ne kadar komplo kurmaya devam ederseniz edin bu vatanı bölmeye hiçbirinizin ne gücü yetecek nede aklı bunu o olmayan beyninizin bir tarafına sokun..

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski