Find Us OIn Facebook

Katil İsrail...

Bu Bebek katillerinin Yüce Rabbim bin belasını versin inşallah.

Kafama takılan bir şeyi
sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu 15 Günlük süreçte İsrail'in bu kadar ileri gidip Suriye'ye savaş açması, insanları katletmesi, Başka ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de büyük yankı buldu. Ama Nasıl.

Bir kaç yerden duyduğum, gördüğüm duyumlar var.

1. Coca Cola: Bir kaç arkadaşımla oturup konuşurken laf arasında bana artık Coca Cola içmeyeceğim çünkü parası israil'e gidiyor dedi. 2.Defa olan ise şu. çalıştığım yerde bir müşterimiz havaların sıcak olduğundan dolayı soğuk bişeyler verecek gibisinden size Kola verirdim ama gavurlar para kazanıyor dedi.
(gerçi su bile vermedi canı sağolasıca)

Bu Konuya Açıklık getirelim: Coca Cola denilen şirket'in Türkiye'de yaklaşık 300.000 satış noktası, 9 Tane büyük fabrikası mevcut. Türkiye'de Günlük tüketilen Coca Cola sayısı yaklaşık: 2 Milyar Bardak'tır.
Sen bu durumdan sonra Kola'yı bıraksan bu istatistiklerde hiçbir düşüş olmayacak aksine dahada katlanarak devam edecektir. Neden mi? Türkiye'nin en zengin adamları çıkıp bi kutu şişe Kolanın reklamını bir günde bir Tv kanalında 10 defa reklamını yaparsa bunun en az 3 en fazla 7 si olumlu sonuçlanıyor. yani ''ay canım Kola çekti gidip alayım'' dedirtiyor size. Facebook,Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde sırf beğeni kazanıp nam yapmak için böyle abuk subuk şeyleri paylaşıp, aynı anda Kola'nı yudumladığını biliyoruz zaten.

2. Diğer Markalar


Yan taraftaki markaların %90'ını biliyoruz ve bir alışverişe gittiğimizde bu markalardan en az 1'ini satın alıyoruz. Ve şu anda zaten bu markalardan en az bir'i evinizde mevcut durumda.

Nedir bu: Çay,şeker,Su, Yağ,Bebek bezi vb. şeyler.

Eğer sen israil'i boykot etmek amaçlı en bilindik Coca Cola'yı bırakma kararı almış isen buzdolabında bu markaların ne işi var.

Yada Kullandığın bilgisayar, Kullandığın telefon, İPad,Tablet vs. hepsi birer yahudi malıdır. O zaman onları da elinden atacaksın. Boş bulduğun ortama dalıp ta ağız burun bükerek ''Selfie'' çekmeye benzemez bu.

Bu Markaların Türkiye'ye sokulduğunda sıkıntı yoktu çünkü her şey yolunda idi. Ama Katil İsrail savaş ilan edince bu markalar birden kötü oldu. İnsanları alıştırdıktan sonra biranda boykot için bunları almayın, kullanmayın demek saçmalıktır. Yahudi'leri zaten yeterince zengin etmiş durumdayız. Senin içmediğin 1 kutu kola yada bi sigara'dan onlar fakirleşmez bunu bilin istedim.

Biraz araştırma yaparsanız Dünyanın en zengin 10 adamı listesinde 5 veya 6 sı yahudi. yani bu bizim başarımız. senin yaptığın iş uzatmaları berabere biten maçın penaltı atışlarında frikikten gol atmak gibi bişey olur bu saatten sonra.

2.) Bizim milletimizin gözyaşları sahte. Bugün paylaşım rekoru kırayım diye ağlayan bebek simgesinin yanına Filistin yazıp paylaşırsın ama normalde o senin hiç s.kinde bile değildir. Ne oldu 13 Mayıs'ta ölen 301 Madenci kardeşimize. Facebook,Twitter geçilmiyordu paylaşımlardan. Yok helal ekmek kazanmak suç değil, küçümsemeyin kimseyi, Üstü başı pis olduğu halde hiç belli etmiyordunuz hoşunuza gitmediğini. Şimdi ne oldu. Alın teriyle para kazanan işçi kardeşim, Öğle yemeğinde lokanta'da yemek yemeğe geldiği zaman neden burun arkası bakıyorsunuz.Neden kınıyorsunuz. Üstü başı pis diye neden o ortamdan bunalıyorsunuz. oda işçi değilmi. Ne oldu yaptığınız paylaşımlara, Bu Yüzden sizler hiç birşeyi bırakmayın lanet kalsın. Yapmacık oyunlarınızı oynayın durun.


Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski