Find Us OIn Facebook


Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz.


Bugün sizler için ''Samsung Ace s5830i'' kullanan arkadaşlar için bu telefona en iyi yakışan ve kasmadan oynayabileceğiniz 5 güzel oyun tanıtacağım. Bu oyunları Google Play'de aradıktan sonra telefonunuza indirin. Oyunlar hem çok güzel güzel hemde kasma, takılma, yarıda kapanma gibi hata vermemekte. bunun garantisini veriyorum.
Tabi Eğer telefonunuzda virüs yoksa :)







1. Legend Vs Zombie



Evet arkadaşlar Oyun'un Türkçe Desteği yok ama çok gerek te olduğunu sanmıyorum. Oynadıkça anlarsınız. Destekleyen diller bunlar.


Ortadaki Kral'ı yönlendiriyorsunuz oyunda. Kulenize doğru gelip yıkmak isteyen zombiler için amansız bir mücahedele vermeniz lazım. Seviye atladıkça ve elmas topladıkça Upgrade yapabiliyorsunuz.




Üstte görmüş olduğunuz ekran'dan ise yanınızda savaşan askerlerin tiplerini, kulenizin savunmasını, kendi canınızı ve özel güçlerinizi geliştirip değiştirebiliyorsunuz.



Sağ üstteki Yeşil Zombi yüzdesi her öldürdüğünüz zombie'de artacaktır. %100'ü gördüğünüz zaman seviye atlamış olacaksınız. Doğru taktik ve savunmayla seviyeleri bir bir geçmez için indirin ve oynayın. pişman olmazsınız. gerekten zaman geçirten ve hemen bitmeyen ilerledikçe zorlaşan bir oyun. İYİ EĞLENCELER



2. BÖLÜM ÇOK KISA ZAMANDA EKLENECEKTİR.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski