Find Us OIn Facebook


Bu Yazımda filmin izleyenler tarafından tam not alındığını ve vizyondan kalkmadan gitmek istediğimi dile getirmiştim.

Öncelikle beni filme iten en önemli etken tabii ki yönetmen Christopher Nolan'dı. Sinemayı sürekli takip edenler bilir ki Christopher Nolan'ın Sinemada'ki yeri apayrıdır.

Filmi 29.11.2014 tarihi itibari ile geç de olsa izledim ve çok mutluyum.

Film sizi içine öyle bir çekiyor ki başrol oyuncularının ne hissettiklerini az da olsa anlar gibi oluyorsunuz. Filmde zaman kavramı mükemmel işlenmiş, Dünya'da geçen 1 saat'in evrenin diğer ucunda 7 yıla eşdeğer olduğu ve ayrıca filmde uzay hakkında merak ettiğiniz en önemli sorulardan birisi olan ''Karadeliğe gidersek ne olur'' sorusuna en güzel cevabı veren harika bir başyapıt olmuş.

Dünyanın yok olma tehlikesine karşı ''Nasa'' Eski pilot Cooper ile anlaşarak evrende bulmuş olduğu solucan Deliği'nin bir umut olduğunu varsayarak, insanoğlu'nun daha önce ayak basmadığı imkansız gibi görülen yerlerde hayat aramaya giderler. Tabi bu yolculuk sırasında bir kaç tane gezegene ayak basarlar ama hiçbirisi Dünya'ya benzer nitelikte özellikler taşımamaktadır.

Filmin son yarım saatine doğru Herkesin merak ettiği ''Kara Değile Girersek ne olur'' sorusuna en güzel yanıtı bu film vermiş. Merak ediyorsanız Buyrun sinemaya...

Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi. Çünkü artık Sinema adına birçok film yapılsa da hakkını vererek yapan çok az kişi var. Bu film vizyondan çıkmadan gidin ve izleyin diyorum.

Dvd'si çıksın direkt olarak arşivime ekleyeceğim.


Bu Filme Notum: 10/9.8
+ Artıları: Film :)
-  Eksileri: Filmin tek eksik yanı 3 boyutlu olmaması

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski