Find Us OIn Facebook



Oyundaki en iyi nişancılardan birisidir Ashe. Fiyatı da ucuz olduğu için oyuna yeni başlayan kim olursa olsun 2-3 oyundan sonra Ashe'yi satın alıp oynayabilir. Fiyatı ucuz diye kötü bir karakter sanmayın Ashe'yi. 6300 İP ile aldığınız birkaç şampiyondan bile daha iyi bence. tabii oynamayı bilirseniz.

Genelde Ashe olarak oynarım  ve bazen de karşı tarafta Ashe varsa nasıl oynadığına dikkat ederim. Gerçekten o kadar berbat hamleler görüyorum ki Yazık diyorum. İşte;

Ashe ile oynarken yapılan  ve kaybetmenize neden olan en büyük hatalar:


  • 1.) Sanki büyük denizileri o yaratmış gibi Q skiline güvenip ok ata ata rakip takımın peşinden koşuyor yavaşlattığına güvenerek ve bu yeni oynayanlar ve stratejiyi bilmeyenler için ölümle sonuçlanıyor.

  • 2.) Ashe'nin hızlı koşması ve saldırı yapabilmesi için çeviklik şart tabii oyun içindeki level'in 10 ise ve sen altın yaptıkça en hızlı botu alma için kritik,saldırı hızı dizmezsen o botla istediğin kadar koş tek bir ultiye yatarsın ve rakibin canı hiç azalmamış olarak

  • 3.) ''Buz Atışı'' (Q) skilini açıp minyonlara bu şekilde saldırı yapan Ashe su gibi mana yiyor ama haberiniz yok. 2 grup minyon aldınız ve rakip kuleye kadar geldiniz varsayalım. Oradan rakip takımda bir şampiyon çıkması an meselesi zaten canınız ona nazaran çok bile olsa mana olmadığı için ne normal skill ne de ulti atarsınız ve kaçarsınız. Sonunu siz getirin artık.

  • 4.) ''Yaylım Ateşi'' (W) skilini sırf minyon katletmek için vede yanında takım arkadaşı varsa altn yapmak amaçlı olarak tek bir minyon için kullanıldığını gördüm. Böyle yapanlara sesleniyorum oyunu bırakın lütfen.

  • 5.) ''Şahin Atışı' (E) skili ise komik bir o kadar da içleracısı bir gerçeğe dönüştü. Rakip takımdaki Ashe ile aynı koridorda oynuyoruz. Oyunu bilmediğini iki yönden anladım. birincisi bu işte. Bana Skill diye Şahin Atışı yolluyor :D

  • 6.) Rakip Ashe'nin Noob olduğunu anlamanıza yarayacak şey: Karşısındaki Şampiyonun canı full iken ulti atmak :) Rakip takımda savaşan bir Ashe bunu yapıyorsa direkt olarak onu öldürerek kasılın .)

  • 7.) Canı full olduğu halde sizden kaçan bir şampiyonun peşinden kesinlikle tek gitmeyin. Ya Ulti'nin dolmasını bekliyordur, ya da rakip takım karşılıklı olarak anlaşmıştır ve size büyük bir pusu kurulmuştur. Sonuçta Ashe'nin canının az olduğunudan ve çok hasar alacağınızdan rakip takım hep sizi abluka altına almaya çalışır. Amann Dikkat

Dipnot: Ashe gerçekten oynamayı bilen birisinin ellerinde ise ''Sihirdar Vadisi'nde en az 20 Kill'i garanti. Tabii takım arkadaşınızdan birileri rakibi beslemediği sürece.

''Ashe Nasıl mı Oynanır ? İşte böyle'' konulu içerik en kısa zamanda eklenecektir.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski