Find Us OIn Facebook

Dün keşfettiğim çok eğlenceli ve akıcı bir oyun. Adı FİSHAO. Adından da anlayacağınız üzere ''Fish''ao bir balık tutma oyunu. Bu güzel oyunu paylaşma gereği duydum ve resimli olarak bazı konulara değindim umarım hoşunuza gider.

Öncelikle


Oyunu oynayabileceğiniz orjinal sitesi: Gitmek için tıklayın.




Oyuna girdikten sonra Dünya ve Bölge seçeceksiniz. Her Dünyada 250 kişi sınırı var ve tam yanında ise şuan da kaç kişi olduğu mevcut. 


Bölgenizi seçtikten sonra oyunda yöneteceğiniz karakteri seçeceksiniz. Bazı elbise,takı vb. şeyler üst seviye gerektiriyor o yüzden seviye ilerledikçe kilitler açılıyor.


İşte karakterimiz. Ben erkek olarak açtım. 
Oyuna girdikten sonra size ilk başta yardım edilecek. tamam tamam deyip geçmeyin daha sonra arar durursunuz neymiş diye. oyunda bir adamla tanışacaksınız ve ekranın sol tarafında sürekli görünecek. bu kişi size görevleri veren kişi olacak. zaten resimde de mevcut. sol en üstteki sarı sakkalı amca :)


Oyunun size gösterdiği üzere zaten olta ve yem alıyorsunuz daha sonra ilk balığı tutmanız söylenecek. hemen oyuna başladığınız yerin alt tarafındaki göle gidip ilk balığınızı tutun.


Eğer balık oltaya gelmiş ise bir balık yemi kaptı diye size bir bar görünecek resimdeki gibi. Buradaki asıl olay o barı yeşil hizada yani ortada tutmak. sağ sola doğru kaymaya başlayacak ama siz ok tuşları veya A ve D tuşları ile ortaya doğru yönlendireceksiniz alttaki süreç tamamlanana kadar. Bazen buna gücünüz yetmiyor bunun nedeni ağınıza büyük bir balık takılmıştır ama misina ve oltanızın düşük seviyeli olmasından dolayı balığı tutmaya oltanın gücü yetmez. bunun için misina ve oltanızı geliştirebilirsiniz.


Evet ilk balığımızı yakaladık. Şansımıza Bu balık geldi. işte böyle böyle oyundaki bütün balıkları yakalayacaksınız asıl amaç bu zaten.


Oyunda toplam 244 adet farklı türde balık mevcut. Yakalamış olduğunuz tüm balıkları ve en ağır balıkları görmek için üstünüze tıklayıp ''PROFİLİ GÖSTER'' demeniz yeterli.


Kullanıcı bilgisi panelinde gördüğünüz gibi yakalanan balık, toplam yakalanan balık, yakalanan en büyük balık vb. bütün bilgiler gösteriliyor. Şimdi sol tarafta bulunan menülere göz atalım.


Balık: Bu menüde yakalamış olduğunuz bütün balıklar gösterilecektir.


 Ödüller: Bu menüde ise oyun içinde kazandığınız ödüller gösterilecektir. İlk balık tuttuğunuzda zaten size ilk ''Balık tutma Ruhsatı'' veriliyor. oda zaten resimde gösterilmiş. 


Arkadaşlar: Bu menüde ise oyun içinde arkadaş olarak eklediğiniz kişiler görüntülenecek.online olan arkadaşınızın oyundaki adının yanında yeşil bar ''Online'' anlamı taşırken, oyunda olmayan gri bar ''Offline'' anlamı taşımaktadır.


Sıralamalar: Bu menüde ise oyun içindeki sıralamanızı görebiliyorsunuz. 


Davet edilen: Bu menüden ise arkadaşlarınızı oyuna davet edebilir karşılığında 1 balık parası kazanabilirsiniz. Davetiniz üzere oyuna katılan her kullanıcının adı burada görünecektir. Bunun için size verilen kodu kullanmanız gerekmektedir.


Evet arkadaşlar oyun hakkında sıkıntısı, sorusu olan arkadaşlarım bana yorum bölümünden veya iletişim bölümünden ulaşabilirler. İyi Eğlenceler :)


* Bu Makale içinde geçen, yazı, resim ve görüşlerin hepsi Murat-Fan sitesine aittir. izinsiz kullanılması durumunda gerekli bütün işlemler yapılacaktır. Bilginize !!!

4 Yorumlar

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

  1. abi hala oynuyormusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok kardeşim oynamıyorum.

      Sil
    2. Bence oynanaak bir oyun tabiki oynuyoruz

      Sil
  2. abi eğer tekrar başlarsan bizim klube gelirmisin türkiye sıralamsaında 4.yüz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski