Find Us OIn Facebook


Bir Film İzleme Sitesi Nasıl Olmalı Sizce ??? 
Hergün en az 2 film seyreden birisi olarak internet üzerinde film, dizi yayınlayan birçok web sitesini inceledim ve beni mutlu eden en önemli etkenleri ise şöyle sıralayabilirim.

1.) İlk olarak herkes izleyeceği filmin kalitesini önemser. Tabii ki izleyeceğim filmin adını Google'a yazdığımda sonuna kesin ya 1080 P yada 720 P girerim ve filmi öyle izlerim. Sonuçta film izliyorsan kalitesi de iyi olması lazım. kalkıpta 480 p film izlersen hiç izleme daha iyi. O Yüzden yüksek kalitede film sitelerini tercih edin.

2.) İnternet üzerinde yerli, yabancı milyonlarca film izleme sitesi mevcut ve üzülerek söylüyorum ki bunların yarısından fazlası virüs barındıran siteler. O yüzden Google'da adını yazdığınız filmde gösterilen sonuçlardaki her siteye girip de film izlemeyin.

3.) Film izleyeceğiniz sitenin teması ve içerikleri kolay ve ulaşılabilir mi ? buna dikkat edin. (Tema ne alaka arkadaşım ben filmimi izleyip çıkacağım diyenleri duyar gibiyim) Sakın böyle düşünmeyin. Unutmayın. İyi bir film sitesinde menüler, kategoriler, arama motoru vb. gadget'ler olmalı ki işiniz rahat ve kolay olsun. 

4.) Film sitesi açmak ve onu idame ettirmek oldukça zor bir iştir. Dışarıdan bakınca kolay gibi görünen bir şey aslında. Youtube, Vk, Dailmotion gibi sitelerden embed kodu kopyala-yapıştır seçeneği ile akşama kadar 50 tane film ekleseniz bile, o web sitesinden bırak geliri, hayır bile bekleme.
İyi bir film sitesi sahibi filmleri kendisi torrent yolu ile indirir, daha sonra video üzerine kendi sahip olduğu web sitesinin adını reklam amaçlı duyurur ve filmde altyazı var ise bunları filme ekleyip bazı kısımları düzenler. ve bunu kaydedip kaliteli ve güvenli bir upload sitesine yükledikten sonra sitesine ekler ki, bu onun sitesi için uğraştığını gösterir. ve bu işlem en aşağı 5 saat sürer. Yani 5 saatte bir film (1 Konu) yüklersin ama çalarak eklediğin 50 filme bedeldir bu olay. 

5.) Son ve en can sıkıcı olay işe reklamlar
Bir pazar günü, tatilin de vermiş olduğu sevinç ile bir film izleyeceksiniz. Ama filmi izleyene kadar sitenin her tarafından reklam fışkırıyor. Sağ tıklasan reklam sola tıklasan reklam. Buda biz izleyicilerin canını oldukça çok sıkıyor. Bu yüzden her zaman reklamı en az gösteren web sitelerini tercih edin.


Takip ettiğim en iyi, en hızlı ve en güvenli film izleme siteleri:

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski