Find Us OIn Facebook


Cw'nin yapımcılığını üstlendiği bir yeni dizi daha çıktı. The Messengers

İlk bölümü 41:32 dakika süren dizinin konusu o kadar çok ilgimi çekmeyi başardı ki devamını getirmem gerektiği kanısına vardım. 

Dizimizin ilk bölümünde olay olaylar şu şekilde gerçekleşir: Meteor'a benzeyen ama ne olduğu belirsiz olan bi madde ABD'nin New Mexico çölüne düşer. (Türkiye'ye düşse etrafında kovalamaca oynarız ) Her neyse bu düşen cismin yarattığı etki büyük bir şok dalgası yaratır ve daha önce birbirleriyle hiç alakası olmayan 5 ayrı insanı etkisi altına alır ve bir süre sonra bu 5 insanın kalbi durur. Öldükten birkaç dakika sonra aniden dirilen bu 5 insan uyandıklarında tanrı tarafından bir takım güçlere sahip olmuşlardır ama ilk başta hiçbirisinin haberleri yoktur ve bu özel güçleri kendilerinin bulması gerekmektedir.Tanrı tarafından bu 5 kişiye özel güç verilmesinin sebebi ise şudur: 

Meteor diye bildiğimiz şey aslında Lucifer'in Dünya'ya inmiş olmasıdır. İnsanlığın sonunu getirmek için elinden gelenin fazlasını yapmak içi çabalayacaktır. Tanrı ise bu 5 kişi ile, komadan yeni çıkan Rose ile beraber toplam 6 kişi Lucifer'i durdurmak ve Dünya'yı yok olma tehlikesine karşı korumak için kendilerine verilen özel güçleri doğru yerde ve doğru zamanda kullanacaklardır. Aksi taktirde kırmızı gözlü Şeytanımız dünyanın yok olması için elinden geleni ardına koymayacaktır.


Dizideki karakterlerimizin isimleri: Vera, Erin, Peter, Joshua, Raul ve Rose

Tanrı tarafından Joshua'ya verilen geleceği görme yeteneği sayesinde olaylara nereden başlanılacağı az buçuk gösteriliyor. Buna göre hareket eden bu 6 kişi hem zamana hemde Lucifer'e karşı bir yarış içinde olacaklardır.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski