Find Us OIn Facebook


Cezaevinden yeni çıkan Driss, çeşitli yerlerde iş aramaya koyulur. En son ise, geçirdiği kazadan sonra felç kalan zengin aristokrat Philippe'ye bakmak için işçi arandığını duyunca şansını demek için gider. Driss'in içtenliği ve rahat tavırlarıyla hareket ettiğini sezen Philippe iş için Driss'i denemeye karar verir.

Driss'in işe başlamasından sonra gelişen olaylar ve ikilinin arasındaki bağın giderek artması ile Philippe adeta yeniden hayat bulur. Bir yandan kahkahalara boğulurken, bir yandan hüzünle karşı karşıya kalıyorsunuz. Sinema filmi değilde Dizi olsun diye dua ettim sonunun geç gelmesi için ama ne yazık ki her güzel şeyin bir sonu vardır. Hemde mutlu Sonu.

Puanım: 10/8.6


Driss'in film içinde yaptığı şakalar, Philippe'yi soktuğu komik durumlar o kadar eğlenceli ki gülme ayarı tam dozunda :) Philippe'nin sevdiği kadına yazdığı mektupların işe yaramadığının farkına varan Driss buna daha fazla dayanamayıp Philippe'nin kız arkadaşını arar. Filmin sonundaki o mutlu tablo ise ''Sonu Güzel Biten 5 Film'' konulu bir makalede yer alır diye düşünüyorum açıkçası

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski