Find Us OIn Facebook

Minecraft kategorisi altında açtığımız ilk konumuz şeker kamışları.

Birçok sitede şeker kamışının ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı gösterilmiş. Bizler bugün sizlere bu işe yeni başlayacaklar için anlaşılacak derecede kolay şekilde resimli olarak izah edeceğiz.

















Tek kişilik oyunlarda oynuyorsanız kendinize tarlanız için bir alan belirlemişsinizdir. Biz bugün resimde gösterilen çitle çevirili alanın içine Şeker kamışı ekeceğiz. Online oyunlarda ise kendinize satın aldığınız arsa'da bu görevi görebilirsiniz.

Öncelikle bize gerekli olanlar Şeker Kamışı :), Su Kovası, ve isteğe bağlı olarak Nilüfer 



Size tavsiyem resimde gördüğünüz gibi 2 kare boşluk bırakarak su için çukurları açın. üstte kalan kısımlara şeker kamışlarını ekeceğiz..

Gördüğünüz gibi çukurda kalan kısımlara suyumuzu su kovası yarımıyla doldurduk. Şimdi geldi Şeker kamışlarını ekmeye

Gördüğünüz gibi ortada kalan kısımlara şeker kamışlarını ektik. ve şimdi sırada isteğe bağlı olarak Nilüfer'leri suya koyabilirsiniz.
Gördüğünüz gibi nilüferleri de suyun üstüne ekledik. Bunun asıl amacı tarlada Şeker kamışlarını hasat ederken zırt,bırt suya düşüp çıkacaksınız. bu Nilüferler sizin tarlada suya düşmeden düz yolda yürüyormuşçasına rahatlatacaktır.

Şimdi tek yapmanız gereken beklemek. 

Unutmayın oyunda birçok ürüne hızlı büyümesi için kullanılan Bone meal şeker kamışların da kesinlikle kullanılmaz. Kendi kendine büyümesini bekledikten sonra hasat edebilirsiniz. 

Veee Sonuç ekmiş olduğumuz şeker kamışları büyüdü. Normalde 7 kata kadar uzadığı söyleniyor ama en fazla 4 kat gördüm. ve burada da 3 kata kadar büyümüş.

Neler Yapılabilir: Elde ettiğiniz şeker kamışlarını ister Şeker'e çevirip pasta yapımında kullanabilir yada Kağıt yaparak satabilirsiniz. Bazı Multiplayer serverlar'da sırf bu şekilde para kazanıp server'in sayılı zenginlerinden olan çok kişi mevcut..

2 Yorumlar

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

  1. dostum çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim ayrıca sitemi ziyaret etmeyi unutmayın https://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski