Find Us OIn Facebook



Yeni yıl yaklaşıyor. Haliyle her yerde yeni yıl hazırlıkları mevcut. Bu özel gün için Sinema'da birbirinden fazla yeni yıl filmi vizyona girdi. çoğu oldukça büyük ilgi görürken, bazıları ise ayakta bile zor durdu diyebiliriz. İşte sizlere kendi izlemiş olduğum Yılbaşı temalı, En iyi 5 Yeni yıl Filmini tanıtacağım. Hepsi birbirinden güzel ve eğlenceli. Kola'nızı Cipsinizi alıp ailenizle birlikte bu filmlerden birkaçını mutlaka izleyin. İşte başlıyoruz.


1.) Evde Tek Başına - Home Alone (1990)

Home Alone

Aslında bu filmi izlemeyenimiz yoktur. Her yılbaşı arefesinde sabahtan, akşama kadar birçok ulusal Kanal'ın yayın akışına eklediği bu güzel filmi tekrar izlemek size hiçbir şey kaybettirmez. tam tersine eğlencenin tavan yaptığı gecede bol bol kovalamaca seyredersiniz.

Filmin Konusu: 1990 yapımı olan komedi tarzı bu filmde Kevin adlı küçük baş rolümüz, aldığı bir cezadan dolayı ailesi tarafından çatı katına kapatılır. Ertesi sabah ailenin uçakla tatile gittiğini ve Kevin'i unuttuklarını anladıklarında geri dönüş için yolların kapalı olduğunu anlarlar ve geri dönemezler. Ailenin bütün üyelerinin tatile gideceğini önceden bilen 2 sevimli hırsız eve Soygun'a gelirler. Evi bu hırsızlardan korumak artık Kevin'a kalmıştır.

2.) Babam Söz Verdi - Jingle All the Way (2002)

Jingle All the Way

Terminatör serisinin başrol oyuncusu olan ünlü aktör Arnold Schwarzenegger'in pek alışık olmadığımız bir Yeni yıl filminde oynaması oldukça Hoş bir durum. Filmde Oldukça içinizi ısıtacak baba-oğul ilişkisini anlatan bir yapım.

Filmin Konusu: Howard Langston oldukça yoğun çalışan ve birçok şeye fırsat bile bulamayan bir ticaret adamıdır. Oldukça yoğun Çalışan Howard Langston oğlunun Kuşak takma törenini kaçırınca, Babası kendisini Oğlu Jamie'ye affettirebilmesi için ona hediye söz veriyor. Bütün çocukların sevdiği Turbo Man süper kahramanının oyuncağını istiyor. Babasına basit gibi gelen bu istek aslında o kadar kolay değildir. Çünkü Turbo Man bütün çocukların sevdiği bir süperkahraman olduğu için oyuncağını bulmakta bir o kadar zordur.

3.) Kutup Ekspresi - The Polar Express (2004)


The Polar Express
İzlediğim en başarılı animasyon filmlerinden birisi olan Kutup Ekspresi, çocuklar için oldukça güzel öğütler veren başarılı bir yapım

Filmin Konusu: Noel Baba'yı sürekli görmek isteyen ama aradan geçen süre içinde hiç gelmediği için artık Noel Baba'lara olan inancını yitiren bir çocuğun, Tuhaf görünüşlü bir trene atlayıp, daha önce hiç bilmediği yollara doğru seyahate çıkar. Bindiği Tren'in aslında Noel Baba'nın mekanı olan Kuzey kutbuna gittiğini öğrenmesi onu ne kadar mutlu edecektir kim bilir.

4.) Yeni Yıl Macerası - Le père Noël (2014)

Le père Noël

Adı pek duyulmamış olsa da Yeni Yıl filmleri arasında en iyiler listesine girmesi gerekiyor, ki benim ilk 5'ime girdi bile.

Filmin Konusu: Küçük bir çocuk düşünün ve babası ölmüş, Annesi ile birlikte yaşayan. Yılbaşı gecesi, Annesi çocuğunu yatırdıktan sonra Noel Baba'nın ertesi sabah hediye bırakacağını sanan çocuk tam uyuyacakken, Bulundukları Binanın bir alt katına inen noel baba kılığına bürünmüş bir hırsız görür. Tabi Hemen Noel Baba geldi diye sevinen çocuk, adamın peşini bir türlü bırakmaz. Mafya'ya borcu olan Adam sabaha kadar belli miktar para ve altın bulup borcunu ödemek zorundadır ve peşini bırakmayan bu çocuğuna hırsızlığı öğretir ve daha az dikkat çekeceği için bütün işi beraber yaparlar.

5.) Makas Eller - Edward Scissorhands (1990)

Edward Scissorhands

Dünyanın en iyi şekil değiştiren aktörü Johnny Deep desem inanır mısınız ? İnanın Çünkü bu filmdeki karakteri öyle bir oturtmuş ki başlarda diyorsunuz yahu bu Johnny Deep'mi diye. Oyunculuklar, Müzikler, Mekan vs. kısacası her şeyi çok muazzam. İzlemelisiniz.

Filmin Konusu: Mucidinin ansız ölümüyle beraber ellerine kavuşamayan Edward bundan sonraki yaşantısını elleri yerine uzun ve keskin metal parçaları kalmıştır. İnsanların kendisini görünce sevmeyeceği kanısına kapılan Edward, Karanlıkta kendi başına yapamaya başlar. Taa ki Avon marka güzellik kremi satan bir kadının Edward'ın tek başına yaşadığı ürkütücü ve karanlık yere gitmesiyle son bulur. Elleri sayesinde zamanla sevilmeye başlayan Edward Fastastik meceraya bundan sonra geçiş yapar.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski