Find Us OIn Facebook

Jetpack Jo's World Tour Oyununu Bitir parayı kap

Oyunlar oyunlarr, Son dönemin en fazla çıkış yapan ve en ilgi gören kategorisi durumunda şu anda. Birçok oyun şirketi olmasına rağmen bu sektöre yeni yeni giren şirketlerde oluyor ve bilindik isimlerle mücahadele etmek zorunda kalıyorlar tabii ki gelir elde etmek için. Çünkü dedik ya son dönemin en çok ilgi gören kategorisi durumunda. Herkes yarattığı oyunu nasıl satarım, nasıl adını duyururum diye düşünürken ''Jetpack Jo'' kendi yaratmış olduğu oyun olan ''Jetpack Jo's World Tour'' oyunununu bitirene 10 Bin Sterlin yani 45 Bin TL para ödülü vereceğini duyurdu. 

Tabi bunu duyan herkes rekabet içine girip oyunu ilk bitiren olmak için kıyasına yarışıyorlar. İos Ve Andoid platformlarında da yer alan  ''Jetpack Jo's World Tour' oyununu indirerek sende bir şans elde edebilirsin. Sonuçta 45 Bin TL fena bir para değil.

Bu Durum tabiki oldukça ilgi çekici ve ödül olarak nakit vermeleri oyuna birçok oyunucunun akın etmesini sağladı yani kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi adamlar yalnız şöyle de bir durum söz konusu; oyunu bitirmek için bugünden itibaren olmak üzere tam 38 gün süreniz var. Bu süre zarfında 10 bölümden oluşan zorlu ama eğlenceli bu oyunu ilk bitiren para ödülünün sahibi olacak.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski