Find Us OIn Facebook

İnternet üzerinden alışveriş yapanların sayısı, dışarıdan yapılan alışveriş sayısını çok yakında geçecektir. İnsanlar artık sadece gezmek için dışarı çıkıyor ve rastgele beğendiği bir şeyler varsa satın alıyor. Onun haricinden birçok insan alışverişini güvenli bulduğu alışveriş sitelerinden yapıyor. Tabi bu durum oldukça iyi ama Alışveriş sitelerinin birçoğunda Kredi kartı numarası ile sipariş verebiliyor ve kargonuzu isteyebiliyorsunuz. Ama kredi kartı olmayanlar için bugün ''Kapıda Ödeme'' kolaylığı ile alışveriş yapacağınız en güvenli ve en güncel 3 web sitesini tanıtacağım. Hadi başlayalım.


Logo

Çoğumuzun yakından bildiği ve dışarıda birçok mağazası bulunan De Facto'nun kendi resmi web sitesinden kayıt olarak, yada ziyaretçi alışverişi seçeneğinden beğendiğiniz ürünleri ''Kapıda Ödeme Kolaylığı'' ile satın alabilirsiniz. Alışverişi yaptığınız günden itibaren en geç 3 güne kapınıza geliyor ve gelen üründen hiçbir şekilde, defo, yırtılma vb. kusur bulunmuyor ama yineden kontrol etmeden kullanmamanızı öneririm. Kapıda Ödeme Fiyatı ise 5.99 TL'dir.


Sateen Logo

Dışarıda mağazası bulunmayan ve sadece İnternet sitesi üzerinden alışveriş imkanı sunan Sateen.com oldukça güzel ürünler tasarlıyor ve bunları bizlere sunuyor. Sürekli güncellenen arayüzüyle ve ilginç koleksiyonlarıyla Birçok İnternet kullanıcısının favori alışveriş sitesi. Ben dahi birçok alışverişimi bu siteden yapıyorum ve daha şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tek sıkıntı olan tarafı, bayanlara yönelik giyim'de daha fazla ürün çıkartırken, erkek tasarımlarını biraz geç veriyor. Kapıda Ödeme Fiyatı ise 6.00 TL'dir.


Vavin Giyim

Isparta'da tek bir mağazası bulunan ve aynı zamanda İnternet sitesi üzerinden alışveriş imkanı sunan bir diğer sitemiz ise Vavin Giyim. Adını yeni duyanlar olabilir ama emin olun oldukça güvenilir bir sitedir kendisi. verilen siparişi en geç 3 gün içinde elinize ulaştıran Vavin Giyim'de ise Kapıda Ödeme Fiyatı 6.00 TL'dir.

1 Yorumlar

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

  1. Kapıda ödemeli alışveriş sitelerinin arasında BOLmarka.com adresinide incelemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski