Find Us OIn Facebook

Oldukça koyu bir Fenerbahçeli olarak dün aldım elime kolamı, cipsimi açtim Atv'yi maç izleyeyim diye. bir de ne göreyim, hayatımda gördüğüm en duygu dolu koreografi ile maçın başlangıcı yapıldı. 15 Temmuz darbe günü'nü unutmayan "Türkiye Futbol Federasyonu" böyle muazzam bir koreografi sunmuş ki tamda final maçına yakışan bir şekilde resmedilmiş.


"Bu vatan Şerefimiz, Demokrasi hakkımız" diye açılan koreografi sonrası maçı kimin kazanacağından çok, maçın dostluk seviyesinde tamamlanması tek temennim oldu. ve oynanan futbolla bu gerçekleşti ama lanet olası, teröristler, her yerde olduğu gibi futbol'un da adını kirletti dün gece. Duygu yüklü ve anlamlı başlayan maçta, her şey dostluk çerçevesinde giderken, futbol teröristleri, ellerine aldığı meşaleleri, vb cisimleri sahaya doğru atmaya başladılar.

Bugün Galatasaray taraftarlarına kızıyorlar, hep sizden çıkıyor böyle insanlar diye ama yok öyle bir şey. bu teröristler ne Galatasaray, ne Beşiktaş ne de Fenerbahçeli, bunlar direk olarak o takımların formalarını giyerek aralarımıza sızan şerefsiz, vatan hainlerinden başkaları değildir ve asla olamaz.

Galatasaray tribün'ünden atılan cisimler yine aynı takımın kalecisi olan Muslera'ya hedef alınarak atıldı. hangi taraftar kendi takımına meşale atar. Allah bunları yapanları ıslah etsin.

Tek temennim: 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan binlerce vatan hainleriyle beraber bu futbol teröristlerinin de yargılanması ve adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. çünkü bunların da ne o dağdaki it soylarından, ne de devletimizin içine kadar sızan fetoculardan farkı yok.


BU VATANIN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ BOZMAK İSTEYENLERİ SEN ISLAH ET YA RABBİM.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski