Find Us OIn Facebook


Şu masum, nur yüzlü çocuğun son 3-4 ayda ülkemize verdiği katkının % 1'ini ömrü boyunca veremeyen geri zekalılar var ama halen arkasından atıp tutuyorlar. Allah ıslah etsin sizi.

Sosyal paylaşım sitelerini sürekli takip eden birisi olarak, geçen oynanan, Türkiye-Ukrayna maçı sonrası "Twitter" üzerinde "Emre Mor" Hashtagı açılmış ve yorumlara bakayım dedim. ama bakmaz olaydım. baktığım neredeyse 30-35 yorumun 15'inde "Emre Mor neden istikal marşını söylemiyor". "Birisi acilen Emre Mor'a istiklal marşı'nı öğretsin" gibisinden salakça yorumlar gördüm ki bunu yazanlar'ında istiklal marşı'nı tam olarak bildiğini sanmıyorum.

Burada asıl konuşulması gereken şey, Emre Mor'un yüksek performansı ve kendini kanıtlama çabası, ki bunu zaten başardı çoğu statü ye göre. Emre Mor, şu an için dünyanın en iyi genç oyuncuları arasında yer alıyor ve geleceğin Messi'si olarak görünüyor.

Şimdi benim kısaca anlatmak istediğim. bu gereksiz yorumu atanlara şöyle bir cevap vereyim.
1.) Emre mor, Danimarka doğumlu ve istese başka ülkeyi de seçerdi ama, Türkiye'yi seçti.
2.) Yabancı uyruklu olduğu halde istiklal Marşı'nı söylemesini istiyorsunuz ama, Sahaya o gün çıkan 11 futbolcumuzdan 10'u istiklal marşı'nı söyledi ama hiçbirisi Emre Mor kadar azimli ve hırslı oynamadı.

İstiklal marşımız bizim milli sembolümüz, ve her türk vatandaşının bilmesi gereklidir ama, yabancı olduğu halde türkiye milli takımını seçtiği için ve Türkiye için canını dişine takarak oynadığı halde tebrik etmeniz gereken yerde, adamı yerden yere vurmak ,için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Keşke bizim diğer futbolcular'da istiklal marşı'nı tam olarak bilmese de bu bayrak için, bu vatan için,TÜRKİYE için, Emre Mor kadar azimli ve hırslı oynayabilse. Ve zaten Emre mor, İstiklal marşını zamanla öğrenecektir. dert yapmanıza gerek yok. Siz anca gidin, Türk olduğu halde Almanya milli takımında oynayan Mesut Özil'i destekleyin. 

Kınıyorum sizi Küçük beyinler.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski