Find Us OIn Facebook


Normalde hiçbir şekilde, o filme gitmeden, yada bilgisayardan izlemeden hiçbir filmi kötülemem İMDB puanı 10/1 bile olsa. Ama bu sözde vizyona giren Yerli yapım film, bu gereksiz sözde 5 spor yazarı, bir sinema filminde buluşturmuş. ( gerçi hiç ayrıldıkları yok ki)

Filme gittim mi; Hayır ! Çünkü bu filme vereceğim 10 lira 15 lirayı çöpe atsam daha çok faydasının görüleceğini düşünüyorum. Peki bu filmi izlemeden nasıl böyle bir düşünceye vardım, Anlatayım.

Bu filme her gidenin cebinden çıkan para, yatarak hazırlanmış senaryo, gereksiz ve itici sözde replikler, hatalarla dolu film yapan yönetmen ve spor programı yapmak yerine insanları aşağılayan bu 5 spor yazarının cebine girecek. yani hiçbirisi kazanacağı 1 kuruşu bile hak etmiyor.

Aslında en düşük bütçeli filmde bile, oyuncuların ve yönetmenin vermiş olduğu o emek bile yeter size o filmi izlemeniz için ama bu filmi kesinlikle ve kesinlikle ne izleyeceğim ne de yakınımdaki arkadaşlarıma ve dostlarıma izlettireceğim.

Halkın vergileriyle yayın yapan kanallarda, program yaptığınız o kanalı, meyhaneye, restorant'a çevirip, spor programı yerine, et ve sağlık programı işleyen bu sonradan görme 5 spor yazarı'nın yedikleri o kilolarca et az gelince ek gelir elde etmek için, sinema filmi yapıyor, ( diğer filmlerle aynı kategoriye girmesi bile ayıp) ve benden bu filmi izlememi istiyorlar. Neden

2 bölüm sonra yedikleri etin yanına, bizim paramızla rakı'da koysunlar diye mi? Yok öyle birşey efendi. Puan vermiyorum çünkü puan verilecek bir tarafı yok. ve inşallah gişede umduğunuz başarıyı yakalayamazsınız.

Kısa ve net olarak söylüyorum : REZALET

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski