Find Us OIn Facebook

Dünyanın en büyük video barındırma sitesi olan Youtube,  internetsiz video izlemek için bir uygulama geliştirdi.


Nasıl yani diyenleri duyuyor gibiyim. Youtube tamamen ücretsiz mi olacak falan diye kafalarda birçok soru işareti vardır eminim, Hayır Öyle bir şey yok. Olayın aslı şudur.

Şimdi Youtube'da video izlerken bulunduğunuz yerin sinyaline göre, videolarda takılma, videoları açmama gibi hatalarla karşılaşıyordur. İşte bu yeni "Youtube Go" uygulaması sonrasında, İnternet'in zayıf çektiği yerlerde, Youtube'a yine her zamanki gibi hızlı bir şekilde gireceksiniz.

Dünyanın en büyük video barındırma sitesi olan Youtube, bu özelliği geliştirmekle zarar edeceği yönünde dedikodular ortaya çıkmıştı ama biraz düşündüğünüz zaman Youtube'un zararlı değil karlı çıktığını anlarsınız. Böyle büyük firmalar, para kazanmayacak ta biz mi kazanacağız.

Bu uygulamayı bir bakıma, arkadaşınız olarak düşünün.Mesela İnternet paketiniz bittiği zaman arkadaşınızdan "Erişim Noktası" açmasını istiyorsunuz ve onun İnternet'inden bağlanıyorsunuz. İşte bu uygulama sayesinde de, İnternet'imizin çok az çektiği yerlerde, Youtube elinizden tutup, al istediğin yere gir, Sinyal falan beni bağlamaz deyip sizi o an kurtarıyor :)

Geliştirilen bu uygulama şu an için sadece Hindistan'da sunulmuş ama beklemeyi sevmeyen kullanıcılar için, "APK Mirror" sitesinde Google tarafından yayınlayan uygulamayı APK olarak şimdiden indirip deneyebilirsiniz.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski