Find Us OIn Facebook


Türkiye'nin önde gelen hacker gruplarından birisi olan Aslan Neferler Tim Grubu, Yunanistan'ın başbakanlık sitesini çökerttiğini duyurdu.

Bilindiği üzere, Ayasofya Camii'nde ezan ve Kur-an okunmasından rahatsız olan, denize döktüklerimiz bugün kalkmış bunlardan rahatsız oluyor. İşte Aslan Neferler Tim' de her işe burunlarını sokmaması gerektiklerini hatırlatmak maksadıyla, Yunanistan'ın Başbakanlığına ait siteyi çökertti.

Aslan neferler Tim Gurubu, kendi Facebook sayfası üzerinden şu notu paylaştı. 



DipNOT: Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim. Bazı arkadaşlar web siteleri hacklenince devamlı olarak kullanıma kapatıldı falan algısı taşıyor. bu yanlış. Bu hacklenen web sitelerinin çoğu ddos saldırılarıyla sunucuya fazla yüklenme sayesinde oluyor. ve daha farklı bilinmeyen yollarla. Yani bugün hackendi diye gördüğünüz siteye yarın giriş yapabilirsiniz demektir. 

Orada verilmek istenen mesaj şu. Bizimle uğraşmayın, Yoksa en güvenli koruduğunuz ülke sitelerine bile sızabiliyor isen her yere sızarız. Borsanızı alt üst eder, yatırımlarınızı geri çektiririz gibi korku salmaktır amaç.

mesela bir düşünün, Türkiye.gov sitesine 2-3 gün boyunca giriş yapılamıyor. Birçok devlet işi askıya alınır ve birçok vatandaş mağdur olur. işte onun gibi. ve saldırılarda o yüzden yapılıyor. 

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski