Find Us OIn Facebook

Mezarına Tüküreceğim 2 Filmini yeni izledim ve filmi izleyecek olanlar için kısa bir kaç öneri ve yorumda bulunmak istiyorum.

''Mezarına Tüküreceğim 2'' filmini izlemeyi kafaya koymuş iseniz serinin ilk filmini kesin izlemişsinizdir. Filmi ilk önce ilk filme göre kıyaslayacağım.

İlk film bana göre daha güzel geldi buna göre... Gerek oyuncular olsun gerek yer,mekan olsun, her haliyle Mezarına Tüküreceğim 1 daha güzel ve akıcı idi. Seri ile kıyaslama yapmaz isek film gerçekten güzel ve hakkını gerçekten yine veriyor ama dediğim gibi ilk filmdeki heyecan,aksiyon buna pek fazla aşılanmamış.

Bu filmde de diğer filmde olduğu gibi tecavüz sahneleri var ve bu yüzden filme +18 yaş sınırı getirilmiş. Ama ilk filme göre o bile abartılmış yani kıza edilen tecavüzün ardından kaçıp kurtuluyor ama tekrar kaçtığı yere bi şekilde zorla getirtiliyor ve yine tecavüz ediliyor. Gereksiz birkaç oyuncu vardı. mesela. o polis'in ve o rahip'in filmde bulunması gereksiz geldi bana. Sadece yapılan işkence sahneleri profesyonelce ve zaten ilk filmde bu yüzden izlettirdi ve haliyle devam filmi olarak bu film karşımıza çıktı.

PUANIM: 10/7.6 

İlk film bundan kat kat daha güzel ve akıcı ilerliyordu. Filmi izleyin ama ilk filmdeki gibi bir şey beklemeyin.   İYİ SEYİRLER :)

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski