Find Us OIn Facebook

Birçok İnternet kullanıcısının internet sitesi'de mevcut. birçoğu kişisel becerilerini yayınlar, kimisi gelir elde etmek amaçlı bir tür konu seçerek web sitesi açar. İnternet üzerinde mevcut olan birçok internet sitesinin altyapısı Wordpress üzerine kuruludur. bunun nedeni ise. kullanımı kolay, teması ve eklentileri bol, geniş kod arşivi bulunmakta (Google'da aradığınız wordpress kodunun birçoğu bulmanız mümkün) hızlı, panel'i sade ve iç açıcı, yayınladığınız içerikler ertesi gün içersinde Google'da yerini alıyor. Haliyle bu kadar bol ve geniş artılara sahip olan bir altyapıyı herkes kullanır. Hostingini ''Parallels Plesk Panel'' üzerinden alan kullanıcıların birçoğu Wordpress'i ''Parallels Plesk Panel'' üzerinden aktif etmeyi (Yüklemeyi) bilmiyor, aslında bir şekilde hallediyor ama çok uzun uğraşlar sonucunda...
Şimdi sizlere resimli olarak Parallels Plesk Panel üzerinden Wordpress kurulumunu anlatacağız.


İlk Önce http://siteismi:8880 adresinden giriş yapın.

Kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra Sol köşede bulunan menüler kısmından ''Abonelikler'' Linkine tıklayın. Çıkan sayfada ''Uygulamalar'' seçin

Özellikli uygulamalar kısmında ''Wordpress''i görüyorsanız ''KUR''a tıklayın. Eğer göremiyorsanız ''Mevcut Tüm Uygulamalar kısmından arama butonuna Wordpress yazarak da bulabilirsiniz.

















En son olarak ''KUR'' butonuna basarak işlemi bitiriyoruz.


KAFANIZA TAKILAN BİR YER OLURSA VEYA RESİMDEKİ GİBİ YAPMANIZA RAĞMEN BAZI ŞEYLERİ EKSİK OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORSANIZ BİZE İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN ULAŞIN. 

2 Yorumlar

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

  1. Uzun zamandır araştırmasını yaptığım bu konu üzerine artık tarafınızdan bilgi sahibi oldum diyebilirim. Konu hakkında ki açıklayıcı paylaşımınız için teşekkür.

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır araştırmasını yaptığım bu konu üzerine artık tarafınızdan bilgi sahibi oldum diyebilirim. Konu hakkında ki açıklayıcı paylaşımınız için teşekkür.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski