Find Us OIn Facebook

Angry Birds

Ekonomik anlamda zor günlerin eşiğine giren ''Rovio Entertainment'' bu nedenden dolayı yaklaşık 130 kişiyi işten çıkarma kararı almış.

Merkezi Finlandiya olan oyun yapımcısı Rovio, artık dünyanın en çok sevilen ve oynanan oyunları arasında gösterilen Angry Birds'ün eskisi kadar hızlı büyümediğinin altını çizerek 130 kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

Mobil dünyanın bu denli güzel ve sevilen oyunları arasında yer edinmiş bencede en iyisi olan Angry Birds serisi demek ki eskiye nazaran fazla tercih edilmiyor. Bu neden bilinmez. Zaten her iş böyledir. Bir proje yaparsın az ekiple tutturursun, ekibi çoğaltırsın ve zirveye ulaşınca bu sefer geri dönüş zamanı gelir ve yavaş yavaş düşersin ve düştükçe yanında olanlarda giderek azalır. Her şey böyledir. kim garantisini verebilir mesela Facebook,Twitter denen şeyin 2 gün sonra hayal olmayacağını, daha başka şeylerin yapımı ile uğraşan ve en üst sıraya çıkmak için çırpınan onlarca kişi var şuanda

Knigh Online, Metin2, Conter Strike, Gta Vice City, Candy Crush bunlar gibi birçok oyun o kadar tutulmasına ve oynanmasına rağmen şimdi neredeyse düştüler ve adından bahseden bile yok. İşte Angry Birds'de o kurbanların içine düştü.

Not: ''Rovio Entertainment'' şirketi 2016'da vizyona animasyon bir film çıkarmayı planlıyor.

Ama ben gerçekten üzüldüm. Mobil oyun deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Angry Birds Serisi'dir...

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski