Find Us OIn Facebook

Evet 2.Bölümde karşınızdayım.

2.Bölüm - March of the Ents at Isengard

Geldik 2.bölüme bu bölümdeki görevimiz kısacası şöyle; Grima ve Saruman'ı öldürmek




İlk olarak size gösterilen daire içine alınmış alanı ele geçireceksiniz. 




Daha sonra karşınıza çıkan yoldan aşağı doğru gidin ve resimdeki gibi bir makine var bunu yakıp kül etmemiz lazım. O Yüzden burada uzaktan atış yapacağımız için Okçu karakterini seçip ateşli ok atın. Çabuk dolmasını sağlamak için yanınızdaki orkları normal atışla yada diğer iki atışla öldürün doldurdukça aynısını tekrar uygulayın. 5-6 atıştan sonra yıkmış olursunuz zaten.


DBuraya kadar geldik. bundan sonra karışımıza Grima Wormtongue çıkacak. onu öldürmeniz gerekiyor. (Oyunda Grima'ya aşırı hız ve nefret eklenmiş :) öldürecem diye genelde aşağı düşüyor. Bazen sizin öldürmenize bile gere kalmıyor )




Burayı da başarıyla geçtik. Şimdi yokuş yukarı çıkıyoruz. ve Sauron'un mekanı olan Isergard kulesinin önüne çıkıyoruz. Burada Ağaçlardan birinin yanına gidiyoruz ve burada size iki tane ağaç gösteriyor. E tuşu ile ağaç oluyorsunuz.




Önümüzde 2 tane Okçu kulesi var. altına geçip onları yıkıyoruz.


Daha sonra aynı şekilde İsergard kulesinin önünü temizliyoruz ve Gandalf olma seçeneği geliyor. Kuleye çıkıp Saruman'ı öldürüyoruz.


ArFazla yaklaşmayın Saruman'a sizden daha güçlü uzaktan saldırarak öldürün. Arada can basmayı unutmayın kendinize. Çünkü Saruman öyle yapıyor.




Saruman'ı öldürdükten sonra bu bölümde bitmiş oluyor. Moria'da görüşmek üzere






Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski