Find Us OIn Facebook

1.) VARUS



İlk sırayı önceden olsa Ashe'ye verirdim ama oyun içinde para yaptıkça aklımda sadece Varus'u almak ve demek vardı. Şampiyon Rostasyonu'nda 1 hafta boyunca ücretsiz verildiği 1 hafta boyunca kullandım ve aradığım nişancı bu dedim. Rakiplerin ''Deşen Ok'' ile rahatsız edip en sonunda ''Ok yağmuru'' ile kaçısını yavaşlattıktan sonra kaçmasını tamamen engellmek adına ''Musibet Zinciri''ni çakıyorum ve rakip yerde. Oldukça eğlenceli bir şampiyon... One Number :D


2.) ASHE



Bana belkide League Of Legend'i sevdiren en önemli şampiyondur Ashe. Okçulara olan ilgimden dolayı ilk başladığımda Okçu olsun başka bir şey istemem dedim ve aldım Ashe'yi ve şansıma da ucuzmuş :) Ashe'nin yavaşlatma etkileri o kadar güzel ki bunu da ''Büyülü Kristal Ok'' la birleştirince ortaya harika bir şaheser çıkıyor. Ashe'yi oynamayı bilen bir kişi takımı her türlü taşır.


3.) TWİTCH



Zehri ve yüksek menzil veren ultisi ile canı gıdım kalıpta kaçan rakip şampiyonlara tepki olarak doğan Twitch oldukça zevkli ve bir o kadarda komik bir şampiyon. Replikleri arasında ben saksı değilim, en çok bana soracaksınız gibisinden lafları var :)


4.) VAYNE



Açık konuşmak gerekirse rakip takımda gördüğümde en çok sinir olduğum şampiyondur Vayne. Sürekli Adc oynadığım için bot'ta tam karşıma çıkıyor ve yanında da blitz ve Leona, Lux yada Morgana varsa işim harbiden yaş. Vayne karşı oynadığım oyunların %80'inde iyi bir performans gördüm ve denemeye karar verdim. Ashe kadar olmasa da benim gözümde Twitch'den önce gelir gelmez mi onu düşünüyorum. Dikkat edin daha oyunun başında bile saldırı hızı çok yüksek bir şampiyon.


5.) CAİTLYN



Şerif Caitlyn bir o kadar seksi ve bir o kadar da deli bişey. ''Piltover Silahı'' ile oyunun başlarında iyi kasılabilen ve Ultisi ile büyük bir nişan alıp hedef mesafesi fark etmeden kafaya son atışını yapar ve uzaktan kill alır. Nişancıların kaşıçları genelde zor olur ama en kolay kaçabilen bence kuşkusuz Caityln. Kaçarken ''90 Kalibrelik Ağ''ı rakipe doğru fırlattığınızda sizi geriye doğru savurur hemen ardından size doğru gelmekte olan rakip şampiyonun yolunun üstüne ''Yordle Kapanı''nı kurduğunuz zaman buda sizi tehlikeye karşı biraz olsun koruyacaktır. yada geri dönüp sersemken son atışınız olan ''Son Koz'u kafaya atın.

2 Yorumlar

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski