Find Us OIn Facebook

Amerika birleşik devletlerine bağlı olarak özel kuvvetlerde çalışmakta olan Mike Banning (Gerard Butler) bir akşam bir yemeğe davet edilirler. Gece vakti olduğundan ve havanın şiddetini artırması sonucunda Başkan ve karısının içinde olduğu araça kaza yapar ve başkan ve karısı araçta sıkışmıştır. Bu Arada acilen diğer konvoydan inen Mike Başkanın olduğu arabayı açtığında araçta sıkıştığını görünce kurtarmak için çok çaba sarf eder yalnız aracın yarısından çoğu köprüde sallandığı için düşme tehlikesi oldukça yüksektir. Mike Başkanı da karısını da kurtarmak için elinden geleni yapar ama sadece Başkan'ı kurtarır ve Olay yerinde Başkanın karısı ölür.

Bu olaydan sonra Baikan Mike'i görevden alır ve bir masa başı işine sürer. Aslında Başkan Mike'ın suçu olduğu için değil tam aksine onun yüzünü gördükçe aklına karısı geleceği için yanından ayırmıştır. 8 ay sonra Dünyanın en iyi korunan binası olan Beyaz Saray'a saldırı düzenlenir. Masa başında görevini yapan Mike ise daha önce yanında çalıştığı Başkan'ı ve Beyaz saray'ın düştüğünü görünce alır yaldır yaldır yardıma koşar. İçeriden teröristlerin yönettiği ve profesyonelce yapılan bu eylem sonucunda Başkan esir alınır ve Mike Başkan'ı ve yanındakileri kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır.

Dipnot: Filme 5. dakikadan itibaren aksiyonu basmışlar ve 2 saat boyunca yerimden kalkmadan, Pause yapmadan ve en önemlisi sıkılmadan ve zevkle izledim. izlemeyenlere tavsiye edilir. gerçekten çok hoşunuza gidecek bir film. 

 Oyunculuk : 10/9.9 (Gerard Butler Sağolsun )
 Senaryo : 10/8.3
 Aksiyon : 10/9.4
 Genel Puan: 10/9.4

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski