Find Us OIn Facebook


Bir program düşünün ve amacı katılanlardan en yetenekli olanı bulup şampiyon yapmak olsun. Böyle bir program vardı değil mi? neydi adı ıı Yetenek Sizsiniz Türkiye. 

Nerede olursanız olun düzenlenen bir yarışmada şampiyon olan kim olursa bilin ki o kişi gerçekten hak ederek kazanmıştır. Ama Türkiye'mde işler böyle yürümüyor ne yazık ki. Türkiye'nin yarısından bağıra bağıra oy isteyerek kazandığın paranın haddi hesabı bilinmezken, senin o oyların hepsini toplayıp adaletli bir şekilde yansıttığını asla düşünmüyorum Acun Ilıcalı. Yetenek adı altında başlattığınız yarışmanız var ya aslında sizin yetenekten hiçbir şey anladığınız yok. Yetenekle adı bile anılmayan 3 ünlü jüri üyesini yanına alıp komik olmayana gülüp, hakkı olanı hayır diyerek yollamak ayıptır ya. 

Her sene olduğu gibi yine bu senede yetenek kazanmadı. Haksızlık Kazandı. 

Bu senenin 1. olan ismi güya seyircilerden gelen oylar doğrultusunda Yunus Karaca adında çocuk oldu. Yeteneği neydi acaba yarışma bitti ama ben ortada yetenek falan görmedim. Sosyal medya üzerinden yapılan caps'leri ezberleyip kendisi gibi anlatan bir çocuğu Türkiye'nin yeteneği olarak görüyorsanız siz bu işi bırakın ve sadece Survivor'a devam edin. Çünkü beceremiyorsunuz.

Şarkı söylemek, Dans etmek bile yetenektir. ama bu format adı altında bir program düzenliyorsanız sen bunun bile üstüne çıkman gerekir acun abi. Ama sen iyice diplere diplere giriyorsunuz. Acaba Programın adı Yetenek Sizsiniz Türkiye değil de alttan ince mesaj olarak Yeteneksizsin Türkiye'de bizim mi haberimiz yok. Çünkü böyle ucuz yeteneği rüyasına görmemiş adamları şampiyon yapma arzusu zor bir şey olsa gerek.


* Bu ülkede bir şeyi gerçekten hak eden insanlar neden hiç kazanamıyor

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski