Find Us OIn Facebook


Yeşilçam'ın usta oyuncusu Halit Akçatepe 79 yaşında hayata veda etti ve bütün Türkiye'yi yasa boğdu. 2015 yılında kısmi felç geçiren usta oyuncu bu tarihten beri fizyoterapi görüyordu. Ölüm sebebi ise, beyin damarlarındaki tıkanıklık sonucunda meydana gelen felç ile hayatını kaybetti.

Bizler onu Güdük Necmi olarak tanıdık, Kemal Sunal, Adile Naşit, Tarık Akan, Zeki Alasya gibi birçok Yeşilçam ustası gibi o da aramızdan ayrıldı ve o Hababam Sınıfı yoklamasından bir kişi daha eksildi.

 Türkiye'yi yasa boğdu onun gidişi ve bu satırları yazarken bile tüylerim diken diken oluyor ama elden hiç bir şey gelmiyor. Tek sevindiğimiz nokta ise; O değerli insan, ondan önce giden arkadaşlarına, dostlarına kavuştu.

 1975 yılındaki çektikleri Hababam sınıfı serisini 30 kere izlememe rağmen, yine açıp izlesem daha yeni izlemiş gibi heyecan veriyor. Çünkü o filmlerde saflık, temizlik, insanlık vardı. İşte o bize aşıladıkları filmlerle büyüyen bizler, o izlediğimiz filmlerdeki en önemli oyunculardan birisi olan Halit Akçatepe'yi Kaybettik.

 Tüm Türkiye'min başı Sağ olsun.

 Sen Kemal Sunal'a, Tarık Akan'a, Adile Naşit'e kavuştun ya biz daha ne isteriz.

  Mekanın Cennet Olsun Güdük Necmi.

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski