Find Us OIn Facebook

League Of Legends, gerek arkadaşlarınla, gerek bilgisayar başındaki diğer oyuncularla oynayabileceğin en zevkli oyunlardan bir tanesi ama bu oyunu cehenneme çeviren etkenler de yok değil. İşte o League Of Legends'te Klavye kırdıracak kadar sinirlendiren en önemli 5 Etken


1.) Şampiyon Seçim Ekranı

Bildiğiniz üzere oyunda 5 ana rol var. (Destek, Orman, Alt Koridor, Üst Koridor ve Orta Koridor)
Şimdi şampiyon ve seçim ekranına geldiğiniz zaman, en başta, iyi olduğunuz rolü söylersiniz ve ona göre şampiyon alıp kitlersiniz ama sağdan soldan çıkan başka bir takım arkadaşın seninle aynı metaya sahip şampiyonu alıp, uygun olmadığı halde başka koridorda oynayınca baştan kaybediyorsunuz. Birde bu oyunlar dereceli ise iyice sinir kat sayınız artıyor ve ana avrat sövüyorsunuz :) Özellikle tr sunucuları bu ve bu tür oyunlar için rezalet bir ortam taşıyor. Uzak durun


2.) Takım Oyunu

Bu oyunun amacı takımla beraber hareket edip, takımına uyup oyunu bitirmektir. Ama 10 oyundan 7'sinde bu takım oyununu göremezsiniz. Adamın aklında varsa yoksa rakip takımdan birilerini öldürüp kill sayısını yükseltmektir. Onun için oyunu kazanıp kaybetmesi pek bir şey ifade etmez. Sen Alt koridor'da 5v4 takım savaşı yaparken, sizin takımdaki Teemo aşağıda minyon kesiyorsa uğraştığınıza yazık. işte bu tür oyuncuların çok sık size denk gelmesinden dolayı en önemli etkenlerden birisi de budur.


3.) Rakibe Göre Oynamak

Oyunun can alıcı noktası aslında burasıdır. mesela Türk sunucularında "Taşıyıcı (ADC)" görevi yapmak için oyuna giren birçok oyuncu, o anki oyun içinde önerilen itemlerden dizime başlıyor. Halbuki karşı takımın özelliklerine göre item dizse, oyunu zafere taşımaları içten bile değildir.
Bunu'da genelde TR sunucular'da görürsünüz. Örneğin: karşındaki adam tank ise, senin büyü direnci çıkman hiç bir şey ifade etmez. Buda erken oyunda Bozguna sebep olabilir.


4.) Kostüm Gösterişi

Gösterişi severiz değil mi? bu oyunda da kendini göstermek isteyen kişiler, sahip olduğu ve iyi oynadığı şampiyonu tercih etmek yerine, arkadaşından veya sandık kırdırarak elde ettiği kostümü millete göstermek için direk o şampiyonu seçer ama daha önce o şampiyonla 2 yada 3 kez oynamıştır. Siz o an Dereceli maçta zafer kazanayım derken, o gösterişli feeder gelip senin bütün hevesini kursağında bırakır. Üzülme en azından kostüm güzelmiş :)


5.) Feeder

Geldik oyunu asıl olarak neden TR serverlarda oynamamanız gerektiği konusuna.
Feeder yani Besleyici olarak tabir ettiğimiz bu söz, oyunda rakibi bilerek yada bilmeyerek besleyerek, ve sürekli ölerek rakip takımı güçlü kılar. daha önceki 4 madde aslında bu Feeder sözünde toplanıyor.
Bazen oyunda o derece sinirleniyorsunuz ki, bir an diyorsunuz lan şu Teemo'yu oynayan bebeyi internet Cafe'de falan yakalasam klavyeyi kafasında kırsam falan diye ama o yine feedlemeye devam ediyor. Erken oyunda 2 kere ölünce oyundan soğuyan bu feeder arkadaşımız, daha sonraki dakikalarda hayatta ne kadar kalırsa kar benim için diyor.


  • League Of Legeds gerçekten çok güzel bir oyun ama bu oyunu oynayacaksanız, Yabancı sunuculara girin orada oynayın. Yani oyunu kaybetseniz bile ortaya iyi bir mücadele çıkıyor ve güzel oyundu diyebiliyorsunuz. Ama Tr serverlarında League Of Legends oynanmaz. Ha illa oynayacağım diyorsan ARAM oyna :)  

Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski